René
Oprichter

René is een gedreven ondernemer. In 2009 is hij begonnen met Camps constructie. Hij heeft een goed luisterend oor en streeft naar perfectie. "Ik laat niets de deur uit gaan zonder dat ik er een goed gevoel bij heb".

Eddo
All-round medewerker

Eddo werkt al sinds 2016 bij ons, ooit als stagiaire maar nu als vast onderdeel van het team! Gepassioneerd en van alle markten thuis, wat wil je nog meer? Oh ja, hij is ook nog een echte team player en leergierig!

Siebe
All-round medewerker

Siebe is een echte werkplaatsmedewerker, alle opdrachten van A tot Z doet hij met plezier. Hij is erg sociaal en past sinds dag een goed bij het team van Camps. Met precisie gaat hij te werk, behalve tijdens de Carnaval, dan is hij hier niet te vinden...

Thijs
Tekenaar, CNC machinist

Thijs is begonnen als weekendmedewerker maar is tegenwoordig een vast onderdeel van het team. Leergierig, vooruitstrevend en ruimdenkend. Buiten de werkzaamheden rond de CNC machine, zorgt hij onder andere voor de technische tekeningen.

Brigitte
Accountant

Brigitte is van de afdeling financiën en boekhouding. Ze heeft hierin al jaren ervaring en weet precies waar ze op moet letten. Ze neemt ook de personeelszaken op zich. Een echte duizendpoot! Dankzij Brigitte staat er altijd wat lekkers klaar voor bij de koffie.

Loeke
All-round medewerker

Loeke is de nieuwste medewerker bij Camps constructie. Met een opleiding als meubelmaker en een achtergrond als fotograaf, stort hij zich nu in de wereld van metaal. Ook doet hij de social media van het bedrijf.

Huub
Occasioneel medewerker

Huub komt ons een dag per week versterken. Na 35 jaar zijn eigen smederij te hebben gehad, is hij nu met pensioen. Hij werkt nog steeds met uitstekende precisie aan alle projecten die hem voorgeschoteld worden!

Juul
Weekendmedewerker

Juul werkt nog niet zo lang bij ons, maar past nu al perfect binnen het team. Gemotiveerd en precies gaat hij te werk. Montage of een heel nieuw project? Geen probleem voor hem!

Lucas
weekendmedewerker

Lucas is een van onze weekend medewerkers, hij zorgt er voor dat alle machines spik en span zijn voor de aankomende week.