René
Oprichter

René is een gedreven ondernemer. In 2009 is hij begonnen met Camps constructie. Hij heeft een goed luisterend oor en streeft naar perfectie. "Ik laat niets de deur uit gaan zonder dat ik er een goed gevoel bij heb".

Eddo
All-round medewerker

Eddo werkt al sinds 2016 bij ons, ooit als stagiaire maar nu als vast onderdeel van het team! Gepassioneerd en van alle markten thuis, wat wil je nog meer? Oh ja, hij is ook nog een echte team player en leergierig!

Thijs
Engineering, CNC machinist

Thijs is begonnen als weekendmedewerker maar is tegenwoordig een vast onderdeel van het team. Leergierig, vooruitstrevend en ruimdenkend. Thijs zorgt onder andere voor de technische tekeningen, de engineering samen met René en ook nog de werkzaamheden rond de CNC machine

Brigitte
Accountant

Brigitte is van de afdeling financiën en boekhouding. Ze heeft hierin al jaren ervaring en weet precies waar ze op moet letten. Ze neemt ook de personeelszaken op zich. Een echte duizendpoot! Dankzij Brigitte staat er altijd wat lekkers klaar voor bij de koffie.

Jenneau
All-round medewerker

Jenneau is een van ons nieuwste medewerkers, maar voelt zich vanaf het eerste moment als een vis in het water. Daarnaast is Jenneau een echte teamplayer.

Jamey
All-round medewerker

Jamey is de jongste vaste medewerker van Camps Constructie en zal zich vooral richten op de werkzaamheden in de werkplaats. Als u onze werkplaats bezoekt is de kans dus zeer groot dat u Jamey treft.

Milan
weekendmedewerker

Milan is een van onze vakantie&weekend medewerkers,  hij zorgt er voor dat alle machines spik en span zijn voor de aankomende week. Tevens doet Milan al kleine projecten volledig zelfstandig. Vakman in Spé! Leuk weetje: Op dit moment volgt Milan zijn eindstage van de opleiding ook bij ons en bij afronding van de opleiding wordt hij vast onderdeel van ons team!