René Camps
Eigenaar
René is een gedreven ondernemer met veel energie. In 2009 is hij begonnen met zijn bedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een mooi constructiebedrijf waar vakmanschap en maatwerk bovenaan staan. Hij heeft een goed luisterend oor en streeft altijd naar perfectie. “Ik laat niks de deur uit gaan zonder dat ik er een goed gevoel bij heb”. Zijn ambitieuze doelgerichte eigenschappen zorgt voor die kenmerkende sfeer bij Camps Constructie.
Previous
Next
Eddo Cruts
Allround medewerker
Eddo werkt sinds 2016 met veel plezier voor Camps Constructie en is een mooie aanvulling van het bedrijf. Ooit is hij begonnen als stagiaire maar is ondertussen uitgegroeid tot een vast onderdeel van het team. Zoals zijn functieomschrijving al aangeeft is hij een allround medewerker: van Mig-Mag-Tig én elektrode lassen tot zagen en afwerken. Eddo is van alle markten thuis! Hij is zeer gepassioneerd in zijn vak en blijft zich ontwikkelen. Daarnaast is hij een echte teamplayer.
Previous
Next
Marco Duysens
Werkplaatsmedewerker
Marco is de jongste van het team maar zeker niet minder gedreven. Sterker nog hij is veelzijdig inzetbaar, van bankwerk, tot draaien en frezen. Van de werkvloer tot op locatie. Daarnaast is hij zeer gemotiveerd, enthousiast en erg leergierig. Dat maakt dat Marco een ideale werknemer voor Camps Constructie. Een werknemer waarvan je op aan kunt. Ook in zijn vrije tijd blijft hij niet stil zitten: hij is thuis altijd wel aan het klussen aan oude auto’s, tractoren en vrachtwagens. En nog een gunstige bijkomstigheid: Marco spreekt vloeiend Frans, wat erg fijn is voor ons en onze klanten over de grens.
Previous
Next
Siebe Heuts
Werkplaatsmedewerker
Siebe is de nieuwste medewerker van Camps Constructie. Hij is erg sociaal en past sinds dag één perfect binnen het team. Siebe is een echte werkplaatsmedewerker en vind alle opdrachten dan ook erg leuk om te doen. Ook is Siebe een medewerker die zéér precies te werk gaat en is heel leergierig. Een eigenschap die perfect past binnen Camps Constructie. Er zijn enkele dagen dat Siebe niet op de werkvloer aanwezig is en dat is tijdens carnaval: hij is een echte carnavalist. Dus kom je eens langs op de werkvloer? Grote kans dat je Siebe gaat tegenkomen.
Previous
Next
Brigitte Pinckaers
Boekhouding en financiën
Brigitte is van de afdeling financiën en boekhouding. Brigitte heeft al jaren ervaring in de boekhouding en weet precies waar ze op moet letten. Ze werkt dan ook zeer secuur en heeft meteen in de gaten als iets niet klopt. Ook denkt ze met René mee over andere zaken zoals het optimaliseren van de administratie afdeling. Als Janou er niet is zorgt Brigitte ook voor de personeelszaken. Een echte duizendpoot dus! Een medewerker waar René op kan bouwen. Oh, en ze zorgt ook dat er altijd iets lekkers voor bij de koffie is! Ook niet geheel onbelangrijk.
Previous
Next
Thijs Jeukens
Technisch tekenaar en allround medewerker
Thijs is begonnen als weekendmedewerker en is tegenwoordig een vast onderdeel van het team. Naast dat hij erg leergierig is, is hij ook vooruitstrevend en komt hij met veel nieuwe ideeën. Buiten de werkzaamheden in de werkplaats om zoals bankwerken en verspanen, zorgt hij onder andere voor het technisch tekenwerk. Op een technische tekening staan alle gegevens die de medewerkers nodig hebben om het product te maken.
Previous
Next
Janou Lemmerling
P&O en marketing
Janou is een gedreven medewerker voor Camps Constructie en regelt diverse personeelszaken maar neemt ook de marketing op zich. Ze richt zich met name op het bijhouden van deze website, de ontwikkeling van Decorex.nl, social media en regelt ze diverse zaken voor het personeel. “Social media en het maken van website’s heeft me altijd al getrokken. Je wilt mensen op een afstand laten zien wat we hier maken en dat probeer ik te vertalen naar een website. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de medewerkers niks tekort komen en regel ik diverse dingen zoals het volgen van cursussen maar ook stimuleer ik de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker”.
Previous
Next