Eddo Cruts
Allround medewerker
Eddo werkt sinds 2016 met veel plezier voor Camps Constructie en is een mooie aanvulling van het bedrijf. Ooit is hij begonnen als stagiaire maar is ondertussen uitgegroeid tot een vast onderdeel van het team. Zoals zijn functieomschrijving al aangeeft is hij een allround medewerker: van Mig-Mag-Tig én elektrode lassen tot zagen en afwerken. Eddo is van alle markten thuis! Hij is zeer gepassioneerd in zijn vak en blijft zich ontwikkelen. Daarnaast is hij een echte teamplayer.
Previous
Next
Thijs Jeukens
Technisch tekenaar en allround medewerker
Thijs is begonnen als weekendmedewerker en is tegenwoordig een vast onderdeel van het team. Naast het feit dat hij erg leergierig is, is hij ook vooruitstrevend en komt hij met veel nieuwe ideeën. Buiten de werkzaamheden in de werkplaats om zoals bankwerken en verspanen, zorgt hij onder andere ook voor het technisch tekenwerk. Op een technische tekening staan alle gegevens die de medewerkers nodig hebben om het product te maken.
Previous
Next
Janou Lemmerling
P&O en marketing
Janou is een gedreven medewerker voor Camps Constructie en regelt diverse personeelszaken maar neemt ook de marketing op zich. Ze richt zich met name op het bijhouden van deze website, de ontwikkeling van Decorex.nl, social media en regelt ze diverse zaken voor het personeel. “Social media en het maken van website’s heeft me altijd al getrokken. Je wilt mensen op een afstand laten zien wat we hier maken en dat probeer ik te vertalen naar een website. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de medewerkers niks tekort komen en regel ik diverse dingen zoals het volgen van cursussen maar ook stimuleer ik de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker”.
Previous
Next
Sluit Menu